THE REAL GREAK

misegno > portfolio > THE REAL GREAK

The Real Greek is een Grieks restaurant in Delft waar je terecht kunt voor pita’s en schotels die net even iets anders zijn. Het restaurant staat bekend om de hoge kwaliteit en dit is absoluut terug te lezen in de recensies. Deze Griek vind niet alleen de kwaliteit van het eten, maar ook de uitstraling en het gevoel erbij heel erg belangrijk.

Naast het design van de packaging mochten wij ook creatief nadenken over de spraakmakende quotes. Deze zijn doorgetrokken op de packaging, bedrijfskleding en komen veelvuldig terug op social media. Leuke quotes zijn onder andere: So you wanna be a real Greek, I know you like this pita & This pita is for real Greeks.

Naast de verpakkingen met quotes werd ons ook gevraagd of wij na wilde denken over het design van al het drukwerk. In combinatie met de fotografie was dit een match made in heaven. Neem bijvoorbeeld de uiting naast deze tekst. Deze hing op meerdere plekken in de Rotterdamse metrostations en was bijna niet te missen op social media en via Google Ads.