OFM

misegno > portfolio > OFM

Bij OFM. (voorheen Only for Men) heeft Misegno mogen ondersteunen om de grafisch afdeling op volle oorlogssterkte te brengen. Voor dit boetiekwarenhuis in mannenmode heb ik meerdere onderwerpen onder handen genomen. Allereerst heb ik de complete look & feel voor de OFM. events mogen verzorgen. Voor de fietsevents (Rides) heb ik gewerkt aan het eventlogo, start/finishboog, hekwerkbanners en advertenties. Ook heb ik speciaal voor de OFM. Ride een ‘bezemwagen’ van wiel tot dak vormgegeven. Duidelijk herkenbaar met de OFM. Ride kleuren en natuurlijk voorzien van alle partners is deze auto simpelweg niet te missen.

Daarnaast is er speciaal voor de OFM. Rides, in samenwerking met kleding- en schoenenmerk Cycleur de Luxe, een Limited Edition sneaker ontworpen. De sneaker is subtiel vormgegeven met verschillende OFM. en wielrenelementen. Alles rondom de sneaker, van schoenendoos tot POS, heb ik vormgegeven en tot perfectie aan laten sluiten bij het complete ontwerp van de sneaker. Naast deze grote projecten heb ik ondersteuning geboden waar nodig. Van mailings tot uitingen op social media en van price winning cheques tot designs op de website. Heerlijk om bezig te zijn met alles waar dit bedrijf druk mee is. Zo heb ik een kijkje gekregen in de gehele keuken. 

Last but not least staat er nog iets moois op de planning. In oktober ga ik met OFM. op pad naar Toscane. Voor 100 speciale klanten organiseren zij een heuse Tuscany Ride. Een week lang fietsen door het prachtige Toscaanse landschap. Dit uiteraard onder het genot van Italiaanse lekkernijen. Met Misegno ben ik van de partij om foto’s te maken en erop uit te vliegen met mij drone. Het volledige Italiaanse event ga ik op deze manier stijlvol en strak in beeld brengen. Precies zoals bij OFM. past!