ITALTRADE

Misegno | Pixels & Prints > portfolio > ITALTRADE

Italtrade is een horeca groothandel gespecialiseerd in het importeren en verkopen van producten uit Italië. Met ons assortiment en onze jarenlange ervaring proberen wij ons te onderscheiden van de gevestigde orde. Wij bezorgen 5 dagen in de week bij klanten door heel Nederland, altijd op vaste tijden met vaste chauffeurs. Zo weet u als klant waar u aan toe bent.

In de regio Zuid-Holland is Italtrade een bekende naam als het draait om Italiaanse kwaliteit producten. Dit bedrijf is zo druk dat ze nooit echt de tijd hebben kunnen nemen om zich te buigen over hun uitstraling. Zo reden ze rond in witte bussen zonder branding, en was hun logo niet meer van deze tijd. 

Toen Italtrade bij ons aanklopte met de vraag of wij wilden nadenken over een full wrap voor hun bedrijfswagens en een update wilde geven aan hun logo waren wij gelijk gelijk enthousiast.

We zijn samen in de studio aan de slag gegaan met al hun mooie producten. Deze hebben we mooi op de foto weten te zetten om deze vervolgens te verwerken in het ontwerp voor de bedrijfswagens. Daarnaast hebben we het logo een facelift gegeven zodat deze weer jaren mee kan. Een geslaagd project als je het ons vraagt!