ITALTRADE

misegno > portfolio > ITALTRADE

Italtrade is een horeca groothandel gespecialiseerd in het importeren en verkopen van producten uit Italië. Met het assortiment en de jarenlange ervaring proberen zij zich te onderscheiden van de gevestigde orde. Italtrade bezorgt 5 dagen per week bij klanten door heel Nederland. Dit doen zij met vaste chauffeurs en op vaste tijden, zodat de klant precies weet waar hij of zij aan toe is.

In de regio Zuid-Holland is Italtrade een bekende en grote naam als het draait om Italiaanse kwaliteitsproducten. Het bedrijf is zo druk dat ze nooit echt tijd hebben gehad om zich te buigen over de uitstraling naar buiten toe. Ze reden rond in saaie witte bussen zonder branding en het bedrijfslogo was niet meer van deze tijd. Toen Italtrade bij ons aanklopte met de vraag of wij na wilde denken over een full wrap voor hun bedrijfswagens en een update wilde geven aan het bedrijfslogo ging ons designerhart direct sneller kloppen.

Na goed overleg zijn we de studio ingedoken en direct aan de slag gegaan met alle prachtige producten die zij hebben. Deze hebben we op de foto gezet en vervolgens aangepakt om de full wrap voor de bedrijfswagens te ontwikkelen. Ook het bedrijfslogo heeft een upgrade gekregen en kan zonder moeite weer jaren mee.