HAPPY ITALY

misegno > portfolio > HAPPY ITALY

Happy Italy staat bekend om een gevarieerde Italiaanse kaart, gerechten bereid van smakelijke verse producten met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Je geniet er dagelijks van een lekkere grote pizza, heerlijke pasta, frisse salade of een echt Italiaans broodje.

De relaxte, moderne sfeer gecombineerd met een vlotte service dragen bij aan een optimale beleving voor de gasten en maken Happy Italy de ideale plek voor een snelle lunch, een hapje en drankje in de middag of een heerlijk diner met vrienden of familie.

We willen dat iedereen een leuke tijd heeft bij Happy Italy.
Kom gezellig eten, drinken, borrelen of zelfs je feestje vieren!
Everything to make you HAPPY!

De Happy Italy To Go lijn, die komt volledig van onze hand! Bij dit concept was het meer dan belangrijk om ‘The Fast Italian’ het juiste podium te bieden en dit duidelijk naar voren te laten komen. We moest niet alleen een snelle uitstraling hebben, we moesten dit ook snel opleveren. Voor ons geen probleem natuurlijk.

Voor dit vluchtige concept hebben we de huisstijl met beide handen aangepakt. Vrijwel ieder onderdeel heeft een verfrissende update gekregen. Denk hierbij aan het logo, het interieur, de packaging en ga zo maar door. Ook de volledige look & feel van de webzuil in de restaurants is door Misegno vormgegeven. Zo ga jij binnen 5 minuten met een verse pasta of pizza de deur uit. That will make you happy!