HAPPY ITALY

Misegno | Pixels & Prints > portfolio > HAPPY ITALY

Happy Italy staat bekend om een gevarieerde Italiaanse kaart, gerechten bereid van smakelijke verse producten met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Je geniet er dagelijks van een lekkere grote pizza, heerlijke pasta, frisse salade of een echt Italiaans broodje.

De relaxte, moderne sfeer gecombineerd met een vlotte service dragen bij aan een optimale beleving voor de gasten en maken Happy Italy de ideale plek voor een snelle lunch, een hapje en drankje in de middag of een heerlijk diner met vrienden of familie.

We willen dat iedereen een leuke tijd heeft bij Happy Italy.
Kom gezellig eten, drinken, borrelen of zelfs je feestje vieren!
Everything to make you HAPPY!

Voor Happy Italy mochten wij meewerken aan de realisatie van de Happy Italy To GO lijn. Bij dit concept was het essentieel dat “the fast italian” op het hoogste niveau zou presenteren. Niet alleen in de werkwijze maar ook in de complete uitstraling. 

Voor dit concept werd de gehele huisstijl binnenste buiten gekeerd en kreeg vrijwel elk element een update. Denk hierbij aan het logo, het interieur, de verpakkingen. Maar naast dat kwam er ook een bestelzuil in de zaken te staan! Zo ging jij binnen 5 minuten de deur uit met een verse pasta of pizza in beide handen. That will make you HAPPY!