HACO WONEN & SLAPEN

misegno > portfolio > HACO WONEN & SLAPEN

Bij Haco Wonen & Slapen kreeg ik met Misegno de kans om een cruciale rol te spelen bij de visuele presentatie van de meubels. Dit zowel op de website als bij het drukwerk. Het was mijn taak om in de meubelfotografie een meeslepende sfeer te creëren. Denk hierbij aan het toevoegen van laminaatvloeren, het veranderen van de kleuren op de muur en het inspireren met aantrekkelijke elementen in het interieur.

Erg leuk om te horen en te zien was dat de bewerkingen op de foto’s zorgde voor meer verkopen. Potentiële klanten kregen een veel beter beeld van hoe de meubels in hun interieur zouden staan. Dit resulteerde niet alleen in meer verkopen, ook de complete beleving van de consumenten schoot omhoog!

De samenwerking met Haco Wonen & Slapen laat zien hoe krachtig visuele storytelling is. Relatief kleine aanpassingen in bijvoorbeeld fotografie zorgen (dat blijkt wel uit de resultaten) voor een mooi resultaat. Het is natuurlijk altijd leuk om mee te werken aan een succesverhaal. Het doet me goed dat ik met mijn expertise bij heb kunnen dragen aan een betere klantbeleving en hogere verkopen.